Gratis Herfst werkboek van schoolgoochelaar Aarnoud Agricola met teksten, invuloefeningen, liedjes, kleurplaten, knutsels enz.

cover herfst werkboek schoolgoochelaar Aarnoud Agricola buikspreker en goochelaar voor basisscholenSchoolgoochelaar Aarnoud Agricola heeft een uitgebreide en vernieuwde versie gepubliceerd van zijn eerdere uitgebrachte herfst werkbladen . Het document (pdf, 93 A4) bevat allerlei lessuggesties om te leren van de kenmerken van de maand oktober en van de maand november. Zo kunnen leerkrachten er aan bijdragen dat kinderen het jaarritme bewust beleven.

KLIK HIER OM HET HERFST WERKBOEK GRATIS TE DOWNLOADEN

Als de bovenstaande link niet werkt, heeft u waarschijnlijk een verouderde versie van uw pdf-reader, want het document is …gecomprimeerd. Dan kunt u het herfst Werkboek waarschijnlijk wel downloaden van ISSUU, Slideshare of Scribd.

In het werkboek is niet alleen aandacht voor algemene aspecten van de herfst, maar ook voor bijzondere dagen, die u ook kunt vinden in de gratis schoolkalender 2013 – 2014 met het thema sport en spel :

29 september, Michaëlsfeest
1 oktober, Wereld vegetarisme-dag
2 oktober, Dag van de geweldloosheid
2 oktober, Start kinderboekenweek 2013 van CPNB. Sport en spel , Klaar voor de start
4 oktober, Wereld dierendag
7 oktober, Dag van de leraar
11 oktober, Wereld eidag
27 oktober, Start wintertijd
27 oktober, Dag van de stilte
31 oktober, Hervormingsdag
31 oktober, Halloween
11 november, Sint Maarten
28 november, Thanksgiving

Voor thema’s die snel na de herfst actueel worden, kunt u gebruik maken van: Sint werkboek, Kerst werkboek en Winter werkboek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *