Gratis paashaas werkboek met Pasen werkbladen van Aarnoud Agricola

omslag paashaas werkboek met werkbladen pasen van schoolgoochelaar Aarnoud AgricolaKLIK HIER OM HET GRATIS PAASHAAS WERKBOEK TE DOWNLOADEN

Het nieuwste werkboek van goochelaar en buikspreker Aarnoud Agricola gaat over de paashaas. Deze schoolgoochelaar heeft wel iets met hazen en konijnen. Vele jaren heeft hij konijnen als huisdier gehad, maar hij heeft nooit met ze gegoocheld. Dat wilde hij ze niet aandoen. In dit werkboek treft u onder andere aan:

  • puzzels, kleurplaten, doolhoven, rebus, zoekplaatje, woordzoeker, liedjes, kralenplanken, optische illusies, kleurplaten, trekpop, ballondier, knutsels, masker, verhaal en origamikopje over de paashaas
  • tekst over symboliek van hazen en konijnen
  • tekst over de paashaas
  • tekst over het nieuwe Nijntje-museum (het museum is voor jonge kinderen, maar de tekst juist voor oudere kinderen)

De laatstgenoemde tekst is geschreven door André de Boer in verband met een nieuw project dat hij is begonnen. Hij gaat meer van dit type verhalen schrijven. Op een later moment zal hij daar op deze website informatie over verschaffen.

Aan het christelijke verhaal over de opstanding besteedt Aarnoud Agricola met opzet geen aandacht in dit werkboek. Dit is niet omdat ik dat niet belangrijk vind maar omdat hij dat ziet als een heel ander onderwerp waar hij beter een apart werkboek aan kan wijden.

 KLIK HIER OM HET GRATIS PAASHAAS WERKBOEK TE DOWNLOADEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *