Gratis Sprookjes-werkboek van goochelaar Aarnoud Agricola

cover sprookjes werkboek van goochelaar Aarnoud Agricola buikspreker schoolvoorstellingen

Schoolgoochelaar Aarnoud Agricola uit Utrecht heeft naar aanleiding van een kinderboekenweek 2014 een Sprookjes-werkboek samengesteld waarmee kinderen op basisscholen in de klas kunnen werken. Dit werkboek sluit aan op zijn Sprookjesfeest Goochelshow, een schoolvoorstelling die hij ontwikkelde naar aanleiding van de kinderboekenweek 2014.

KLIK HIER OM HET SPROOKJES-WERKBOEK (PDF, 107 A4) GRATIS TE DOWNLOADEN

Het werkboek gaat in algemene zin in op sprookjes en bevat daarnaast opdrachten die verband houden met de zes beroemde volkssprookjes en waarop het populairste Nederlandse  sprookjeskwartet is gebaseerd: Assepoester, De wolf en de zeven geitjes, Hans en Grietje, Klein Duimpje, Roodkapje en Sneeuwwitje. Deze  zes verhalen staan in een Sprookjesboek (pdf, 60 A4) dat hij al eerder had uitgebracht.

Het Sprookjes-werkboek bevat onder andere een legpuzzel, een sprookjesquiz, een rebus, een woordzoeker, bordspellen, bouwplaatjes, doolhoven, invuloefeningen, kralenplanken, knutselopdrachten, liedjes, poëzieplaatjes, spreuken over sprookjes e zoekplaatjes. Ook is er aandacht voor de symboliek in de genoemde sprookjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *