Ideaal boek van Geronimo Stilton voor kinderboekenweek 2013: Geheime missie: Olympische spelen.

Geheime missie Olympische Spelen Geronimo Stilton geen kerntitel voor de kinderboekensweek 2013 over sport en spel klaar voor de start 570Ben je op zoek naar een ideaal boek om mee te werken in de klas tijdens de kinderboekenweek 2013 over sport en spel? Dan is Geheime missie: Olympische Spelen van Geronimo Stilton een aanrader. Het kan worden voorgelezen aan kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Kinderen vanaf ongeveer 9 jaar kunnen het boek zelf lezen. Door de humor en de aantrekkelijke, karakteristieke Geronimo-vormgeving kunnen ook …zwakke lezertjes van dit boek genieten.

Geronimo Stilton, dat is de ik-figuur in dit boek, wordt als reporter voor de televisie en als verslaggever voor de krant “De Wakkere Muis” gestuurd naar de Olympische Spelen in Ratfurt. In het vliegtuig blijkt Speurneus Teus ook op weg te zijn naar de Olympische Spelen, omdat er in zijn ogen iets mysterieus aan de hand is. En dat klopt, want hoe komt het dat de enige deelnemer uit Ratjetoe alle individuele wedstrijden wint? Geronimo en Teus doen hun best om dit mysterie op te lossen.

De vele kleurrijke illustraties zorgen voor een aantrekkelijk boek. Na het verhaal, dat iets minder dan de helft van het boek omvat, volgt een ‘Gids van de Olympische Spelen’ met een korte geschiedenis van de Olympische Spelen. Tevens uitleg over de Olympische Zomerspelen, de Olympische Winterspelen en de Paralympische Spelen.

Daarnaast veel informatie over de sporten die beoefend worden, leuke feitjes, records, een quiz en medaillewinnaars. Met inhoudsopgave en twee plattegronden. Ook goed bruikbaar voor spreekbeurten over de Olympische Spelen.

KLIK HIER OM ‘GEHEIME MISSIE: OLYMPISCHE SPELEN’ TE BESTELLEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *