Kaartentrucs van Stephnie Turnbull. Goochelboek met goocheltrucs met speelkaarten voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.

Kaartentrucs Stephanie Turner boek met goocheltrucs met speelkaarten 570Tijdens de kinderboekenweek 2013 over sport en spel is het leuk om de oudere kinderen (groep 6, 7 en 8) te laten werken met educatieve kaarttrucs. Dat kan aan de hand van het bovenstaande boek Kaartentrucs van Stephanie Turnbull. Het is helemaal leuk als deze goochelactiviteit deel uit maakt van …een speelkaartenproject dat kan worden uitgevoerd aan de hand van het gratis Speelkaarten werkboek.

Dit boek uit een serie van drie over de geheimen van de goochelkunst gaat helemaal in op het goochelen met kaarten. Met dit boek voor kinderen van 9 t/m 12 jaar leer je hoe je indruk maakt op je vrienden en vriendinnen door spectaculaire kaartentrucs te vertonen.

Aan de hand van duidelijke instructies in de vorm van tekst en beeld leer je onder andere
hoe je kaarten kunt raden die toeschouwers in gedachten hebben,
hoe je vier azen achter elkaar uit een kaartspel laat verschijnen
hoe je een door het publiek gekozen kaart uit je kaartspel kunt laten springen.

Dit boek gaat in op twee vormen van goochelen met kaarten: de zelfwerkende kaarttrucs en de goocheltrucs met kaarten waarbij vingervlugheid nodig is. Bij de zelfwerkende trucs moet je kaarten op een bepaalde manier schudden of delen om de truc te laten slagen. Bij de vingervlugge trucs gebruik je stiekeme handbewegingen. De vingervlugge trucs zijn moeilijker om te leren. Sommige vingervlugge trucs moet je jaren goed oefenen om ze onder de knie te krijgen.

Per twee bladzijden wordt een truc beschreven met duidelijke instructies voor het verdelen van de kaarten en stap voor stap uitwerken van de truc. De tekeningen en foto’s in kleur verduidelijken de tekst. Achterin het boek staat een woordenlijst met verklaringen van moeilijke woorden.

KLIK HIER OM HET BOEK “KAARTENTRUCS” TE BESTELLEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *