Kerntitel voor kinderboekenweek 2015: Stijn uitvinder

Kerntitel 2015 Stijn uitvinder René van der Velde

Een leuke kerntitel voor de kinderboekenweek 2015 die is geselecteerd door de stichting CPNB (dat is de organisator van de kinderboekenweek) is het boek Stijn uitvinder van meester René van der Velde. Dit kinderboek is ideaal om

in de klas te lezen of voor te lezen, en sluit aan bij de Goochelshow ontdekkingen en uitvindingen van professor Tita Stein.

KLIK HIER OM DE KERNTITEL STIJN UITVINDER TE BESTELLEN

Stijn heeft een grote ontdekking gedaan: hij is uitvinder! Voortaan lost hij elk probleem op met een geweldige uitvinding! Moet hij de hond uitlaten terwijl het regent? Niks aan de hand! Daar vindt Stijn iets heel handigs voor uit. Dictee? Daar gaat hij een tien voor halen zonder ook maar één woordje te leren. En vervelende klusjes knapt hij op zonder er zelf echt iets voor te doen.

Twaalf hilarische uitvindingen, waar je zelf misschien ook wel wat aan hebt!

 1. Ik word uitvinder
 2. Hoe houd ik zoenende familieleven op afstand
 3. Hoe laat ik mijn hond uit in de stromende regen zonder zelf kletsnat te worden
 4. Hoe zorg ik dat er aan tafel ook naar mij geluisterd wordt?
 5. Hoe schakel ik vervelende rotjongens met een simpele klap uit?
 6. Hoe zorg ik dat scherven mij wel geluk brengen??
 7. Hoe word ik een topleerling zonder te leren?
 8. Hoe maak ik de ruimte onder mijn bed inbreker-vrij?
 9. Hoe kies ik altijd de juiste rij bij de kassa
 10. Hoe heb ik altijd genoeg geld voor de kermis?
 11. Hoe doe ik mijn werk zonder ervoor te werken
 12. Ik hoef toch niet alles alleen uit te vinden, toch?

KLIK HIER OM DE KERNTITEL STIJN UITVINDER TE BESTELLEN

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *